Lempeä Saatto -palvelut

vene_3

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry aloitti maakunnallien tukipuhelimen ja saattohoitopalvelutoiminnan kehittämisen Keski-Suomessa 3.11.2014.

Toiminnan tavoitteena on lisätä tietämystä hyvästä, aktiivisesta ja ihmisläheisestä saattohoidosta. Tarjoamme ja kehitämme uudenlaisia saattohoidon tukipalveluja julkisen sektorin tarjoamien palvelujen rinnalle sekä ennaltaehkäiseviä palveluja omaisten ja läheisten tukemiseksi osana saattohoitoprosessia ja sen jälkeen.

LEMPEÄ SAATTO – palvelu tarjoaa tukea kaikenikäisille vakavasti sairastuneille, saattohoitoon sekä kuolemaan liittyvään surutyöhön. Tarjoamme ympärivuorokautista, kaikkina viikonpäivinä kotona tai muussa hoitoympäristössä (sairaalassa/vuodeosastolla/palveluasumisessa) tapahtuvaa palvelua. Kuunteleva, itsemääräämisoikeutta kunnioittava kohtaaminen sekä yhteistyö omaisten kanssa ohjaavat toimintaamme.

LEMPEÄ SAATTO palvelutilaukset ja lisätietoja maanantaista torstaihin klo 8.00 – 15.00 puh. 040 – 526 1042. Palvelun hinta sopimuksen mukaan (alkaen 40 euroa / tunti).

HOITOKETJUUMME kuuluvat eri alojen erikoisasiantuntijat ja toiminnassamme painottuu psykososiaalinen tuki. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden eri terapia- ja hoitomuotoihin esimerkiksi puutarhaterapian keinoin (Green Care).

Palveluista vastaa Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Seija Leppälehto puh. 040 – 502 2751.

 

 

Tutustu Lempeä Saatto -palveluihimme tämän esitteen kautta.

 

Haastattelu