Pehtorinhoivan palvelutalo

Pehtorinhoiva sijaitsee Senja-korttelissa Kortepohjassa. Senjassa yhdistyy vanhan ajan kyläyhteisön ja nykyaikaisen kaupunkiasumisen parhaat puolet: tarvitsemasi monipuoliset palvelut ja tuki ovat koko ajan kätesi ulottuvilla. Samalla nautit itsenäisyydestä ja vapaudesta sekä tapaat uusia ystäviä. Hyvä arki ja turvallisuuden tunteen ei tarvitse jäädä haaveeksi!

Toimintamme tavoitteena on ylläpitää ja edistää jyväskyläläisten ikääntyvien hyvinvointia. Tarjoamme mahdollisuuden kodinomaiseen, turvalliseen ja laadukkaaseen asumiseen joko omassa vuokra-asunnossa tai ryhmäkoti-asunnossa. Asumisen tueksi tarjoamme ympärivuorokautisia hoivapalveluita, joiden sisältö muodostuu asukaslähtöisesti ja joustavasti huomioiden asukkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

 

Palveluasuminen

Palveluasuminen sisältää ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon. Hoivaan ja huolenpitoon kuuluu avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, hygienian hoito, päivittäiset ateriat sekä kodin siistiminen ja vaatehuolto.

Asukkaille laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma yhteistyössä omaisten ja muiden tarvittavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Suunnitelma tarkistetaan vähintään kerran vuodessa tai asukkaan tilanteen muuttuessa.

Pehtorinhoivassa on kaksi muistisairaille tarkoitettua ryhmäkotia Onni ja Hilma. Yhdessä ryhmäkodissa on kymmenen asuntoa, joista kaksi soveltuu pariskuntien asunnoksi. Asukasvalinnat tekee kaupungin SAS-työryhmä.

Pehtorinhoivan henkilökunta on ammattitaitoista, osaavaa ja motivoitunutta, teemme työtä ihmiseltä ihmiselle iloisella mielellä ja lämpimällä sydämellä.

Hoivakeittiöt Oy valmistaa kotiruokaa Pehtorinhoivan ja Senja-korttelin asukkaille.

Lisäksi tarjoamme Senja-korttelin asukkaille kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita sekä jalkahoitajan, hierojan ja kampaajan palveluita.

 

Seniori vuokra-asuminen

Pehtorinhoiva tarjoaa seniori vuokra-asumista yli 65-vuotiaille. Vuokra-asuntoja on 26 kappaletta, joiden neliöt vaihtelevat 25,5 – 52,5 välillä. Vuokravalinnat tehdään Ara:n ehtojen mukaisesti.

 

Senja-korttelin asukkailla on mahdollisuus palveluohjaukseen. Palveluohjaajan tehtäviini kuuluu mm. yhteisen toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä Senja-korttelin asukkaiden kanssa. Palveluohjaaja tekee kotikäyntejä, jolloin kartoitetaan asukkaan voimavaroja, jaksamista sekä mahdollisia avun ja palvelujen tarpeita. Palveluohjaaja auttaa myös erilaisten hakemusten ja lomakkeiden täytössä.

Yhteystietomme                                                                                                                                                                              klemmari-logo-and-slogan

Pehtorintie 5                                                                                                                                 

40740 Jyväskylä

Palvelujohtaja Marjo Hirvonen p. 040 – 5260 127Pehtori

Sairaanhoitaja p. 040 – 1527 526

Ryhmäkodit

Onni 2. krs p. 040 – 1525 789

Hilma 3. krs p. 040 – 1527 031

Palveluohjaaja Heli Pauni p. 040 – 8312 064